ZLATÝ HATTRICK MLADÝCH ŽĎÁRSKÝCH NOHEJBALISTŮ!

kategorie žáci dne 14.06.2022

Obrovského úspěchu dosáhli mladší žáci nohejbalového oddílu UNITOP SKP Žďár nad Sázavou, když na Mistrovstvích České republiky v jednotlivcích, dvojicích a trojicích dokázali všem vypálit rybník a zvítězit ve všech disciplínách!

Zlatý hattrick odstartovalo domácí Mistrovství ČR ve Žďáru nad Sázavou, pořádané v sobotu 4. 6. 2022. Vítězství vybojoval místní František Sládek, který po tuhém boji ve finále porazil zástupce Pekla nad Zdobnicí! Další víkend, tj. 11. a 12. 6. 2022, proběhlo Mistrovství ČR mladších žáků ve dvojicích a trojicích v Karlových Varech. Sobotní dvojice vyhráli žďárští hráči František Sládek s Michalem Hadem, kteří ve finálovém souboji přetlačili karlovarský LIAPOR a stali se tak republikovými šampióny! A při chuti zůstali i při nedělním mistrovství ve trojicích. Zde je doplnil Ondřej Krajíc a Adam Rychlý a bylo z toho opět zlato a se stejným finálovým scénářem, kdy místní LIAPOR byl znovu odsouzen do role poražených! Tím byl dokonán zlatý hattrick na republikových šampionátech mladších žáků pro rok 2022!

Nejen tento úspěch svědčí o dobré práci s mládeží pod vedením trenérů Františka Sládka st. a Davida Sobotky ve žďárském oddílu. Pokud chcete vaše ratolesti přidat do naší nohejbalové rodiny v krásném nohejbalovém areálu, volejte na telefony výše uvedených trenérů: 731 489 683 a 731 541 363.